Skip to content
Previous article
Now Reading:
Bli kjent med Stenströms
Next article

Bli kjent med Stenströms

Med stolthet siden 1899! 

Stenströms ble stiftet i Sverige. Vi har lange tradisjoner med å eie og drive skjortefabrikk. Selskapet ble stiftet i 1899 av August Stenström, og det er fremdeles et familieeid selskap.

Helt siden begynnelsen har Stenströms laget skjorter i høy kvalitet. Augusts rykte for å lage de beste, mest elegante skjortene hadde spredt seg vidt og bredt, og alle de stiligst kledde mennene ønsket seg en Stenströms-skjorte. I dag, over 100 år senere, har vårt ry for enestående kvalitet spredt seg langt utover landegrensene. Vårt fokus på detaljer og sans for kvalitet forblir uendret.

Gjennom erfaring og hardt arbeid har vi funnet det perfekte forholdet mellom kvaliteten på skjorten og evnen til å tilpasse skjorten slik du vil ha den – ved å bringe toppkvalitet og fordelene ved skreddersydd håndverk til deg.

Vår jakt på perfeksjon er ukuelig. Vi saumfarer planeten på jakt etter de beste materialene og de nyeste designimpulsene så vi kan fortsette å utvikle skjorten og opplevelsen av å bruke den. Hjemme i Sverige er vi førstevalget til kongen og dronningen, og vi har fått tildelt tittelen ""Svensk hoffleverandør”.

 

 

Cart Close

Your cart is currently empty.

Start Shopping
Select options Close