Velkommen til LESCALIER

Med kunden i sentrum

Etter noen år i Øvre Slotts gate og over 25 år i Rådhuspassajen har L´ ESCALIER nå flyttet til nyopppussende lokaler i Dronning Mauds gate 1 - ett stenkast fra Aker brygge. Hos oss finner du ett godt utvalg av konfeksjon i vår shop in shop av Corneliani. Du vil også finne andre kvalitetsmerker som Jacob Cohen, Stenströms, MooRER, Herno, Lardini, Santoni, Gimos, Piacenza, Heschung med flere. 

I tillegg til våre kjente kvalitetsmerker er vi alltid på utkikk etter nye spennende merker for å gi deg som kunde noe nytt til en hver tid. Magasinet Kapital har tidligere kåret oss til en av de tre beste herrebutikkene i landet og vi velger å tro at vår leverandørmix, vårt ønske om å møte kunden med hyggelig service og et høyt kunnskapsnivå er grunnen til dette

Som en av få butikker i Oslo, har vi vår egen skredderavdeling i butikken. Dette gir oss muligheten til å tilby rask levering på enklere endringer som opplegg på bukser, knapper osv. Samtidig har vi muligheten til å avgjøre hvilke endringer som er mulig å utføre på stedet, det minimerer tid på forsendelser og plagget trenger aldri å forlate huset før vi gir varen(e) til deg.