z Søk
z

Søk i vår butikk

  z

  Hva er målsøm?
  Målsøm er for deg som ønsket deg det lille ekstra eller har spesielle behov eller preferanser. I motsetning til skreddersøm starter målsøm med et utgangspunkt i et ferdig plagg. Ut ifra plagget tas det mål for å tilpasse lengde, bredde eller eventuelle andre ønsker. 

  Hva vi tilbyr

  Vi tilbyr målsøm i samarbeid med Corneliani. Gjennom over 30 år med tett samarbeid med Corneliani har vi opparbeidet den nødvendige kompetansen og erfaringen som trengs for å gi deg som kunde det beste mulig resultatet. 

  Corneliani er annerkjent for sin konfeksjon og er en av de aller fremste levrandørene på målsøm. Kombinasjonen av et bredt og eksklusivt utvalg av stoffer fra de beste veverne, erfaring og en lidenskap for faget sikrer kvalitet i alle ledd. Ved målsøm åpnes også mulighetene for detaljene i plagget. I tillegg til sine fantastiske stoffer har Corneliani et bredt utvalg knapper og fór som du selv velger.

  Når du som kunde skal bestille målsøm oss hos setter vi opp time til deg slik at vi får jobbet sammen i ro og mak. Vi mener de beste resultatene kommer av gjensidig god kommunikasjon. 

  Ønsker du mer informasjon om målsøm eller ønsker å bestille time, ikke nøl med å ta kontakt. Vi gleder oss til å høre fra deg. 

   
  Målsømkampanje

  To ganger i året har vi en uke der vi har målsømdager. I denne perioden vår vi besøk av representant fra Corneliani som bidrar med sin ekspertise og har med seg ekstra stoffer vi ellers ikke har tilgang til. Dette gir deg som kunde et større utvalg av muligheter. 

  **Vår målsømskampanje for høsten 2020 blir litt styrt av Covid-19 situasjonen. Mer informasjon kommer. 

   

   

  Kom i kontakt med oss

  Har du spørsmål angående målsøm eller kampanje dager, ta gjerne kontakt i kontaktskjema. 

  Vi er også tilgjengelige på mail: post@lescalier.no eller telefon: 22 40 28 55.