Skip to content
Previous article
Now Reading:
Bærekraftighet
Next article

Bærekraftighet

Bærekraftighet

 

Stenströms har arbeidet med tidløs design og førsteklasses materialer i over et århundre. Vi forplikter oss til å produsere produkter med respekt og omsorg for mennesker og miljø.

Ved å strebe etter bærekraftige forbedringer sammen med leverandører og forretningspartnere som deler våre verdier adopterer vi et langtidsperspektiv. Når vi velger partnere må vi føle oss trygge på at vi har gjort riktig valg på alle måter. Vi er et åpent og ansvarlig firma, og vi forbedrer kontinuerlig kunnskapen vår og handler for å skape en positiv innvirkning på verden rundt oss. I driften vår setter vi også mennesker i sentrum for alt vi gjør. Vi går aldri på akkord når det gjelder kvaliteten på produktene våre. For oss er det selvsagt at vi skal stille de samme kravene til sikkerhet, respekt og likestilling blant kollegene våre som til partnerne våre. Våre kolleger må føle seg stolte og trygge som del av Stenströms-familien.

Doing good

Vi hos Stenströms mener det er viktig å gi noe tilbake. Jo flere mennesker som jobber mot en mer bærekraftig fremtid, desto bedre. Vi ønsker å gjøre en forskjell for dem som trenger det mest, og for miljøet.  Vi støtter organisasjoner som har et stort engasjement for sosiale og miljømessige spørsmål. Nedenfor kan du lese mer om organisasjonene som vi kontinuerlig jobber sammen med. 

Style it Forward

Vi bidrar til å endre verden med stil! Stenströms sponser Style it Forward, et årlig arrangement som er organisert av The Hunger Project. Organisasjonen har som formål å eliminere sult og fattigdom i verden ved å fokusere på kvinner og jenter. Sult er et mer sammensatt problem enn bare mat, og The Hunger Projects arbeid innebærer å skape langsiktige og bærekraftige strategier for menneskerettigheter, likeverd og utdanning. I år avholdes Style it Forward på Berns i Stockholm, og inntektene går i sin helhet til The Hunger Projects arbeid med å styrke kvinner i Afrika, Asia og Latin-Amerika.

Lær mer om Style it Forward og The Hunger Project på www.styleitforward.se

 

 Ågrenska Foundation

 

Ågrenska Foundation i Estland er en organisasjon som hjelper barn med funksjonsnedsettelser. Stenströms har i flere år finansiert deler av renovasjonen av et barnesenter i Tammistu i Estland. Estland ligger vårt hjerte nært, fordi fabrikken som Stenströms eier, ligger i Estland. Vi kjøpte fabrikken, som vi fremdeles bruker i dag, i 1993, og her lages de fleste av skjortene våre. I år 2000 kjøpte Stenströms en eiendom i Tammistu som ligger omtrent 15 km nordøst for Tartu, og i 2003 donerte vi eiendommen til Ågrenska.

 

 

 

The Rhinos are coming!!!

 

The Rhinos are coming!!! er en organisasjon som bidrar til å redde truede neshorn. Krypskyting som bedrives som organisert kriminalitet, er et stort problem i Sør-Afrika, og man trenger masse penger hvert eneste år for å kunne beskytte dyrene. For å forhindre krypskyting og øke bevisstheten rundt problemet driver organisasjonen et kunstprosjekt der selskaper sponser neshorn laget av glassfiber, som er designet og malt av kunstnere. Stenströms støtter initiativet og har laget et neshorn i samarbeid med den lokale kunstneren Leila Fanner.

Finn ut mer om organisasjonen og arbeidet deres på therhinosarecoming.org

 

 

 

Starting Chance

 

Starting Chance er en ideell organisasjon som fokuserer på Early Childhood Development (ECD) i Sør-Afrika. Gjennom en rekke tiltak bidrar organisasjonen til å skape en bedre fremtid for barn og familiene deres som lever i fattigdom. Rundt 40 % av alle barn som bor i Western Cape-provinsen, har ikke tilgang til barnehage. Starting Chance har, siden organisasjonen ble grunnlagt, startet flere barnehager i Mfuleni, som ligger like utenfor Cape Town.

Siden 2006 har Stenströms hatt kunder og samarbeidsprosjekter i Sør-Afrika, og for noen år siden ble det opprettet kontakt med grunnleggerne av Starting Chance, Ian og Ali Corbett. Stenströms har støttet Starting Chance økonomisk i arbeidet deres og har også samarbeidet med ulike foreninger i Sverige. Vi har blant annet bidratt med materialer for å sy tepper og laken, som ble overlevert til skolene ved vårt siste besøk.

Finn ut mer om organisasjonen og arbeidet deres på startingchance.org.za

 

 

Av: Stenströms

Cart Close

Your cart is currently empty.

Start Shopping
Select options Close