Skip to content
Now Reading:
Størrelseguide for Stenströms skjorter
Next article

Størrelseguide for Stenströms skjorter


Nedenunder finner du de generelle målene til Stenströms standard skjortemodeller. Målene kan variere minimalt avhengig av materialet og modellens design. 

 

Fitted Body

Dette er Stenströms vanligste modell med lett skreddersydd liv og to folder i ryggen for en behagelig passform. Denne modellen vil kunne kategoriseres som en halvslank / regular modell.  

  

New Slimline

Stenströms har introdusert en oppdatert versjon av den populære skjortemodellen Slimline. Den nye Slimline har søm på ryggen som skaper en penere silhuett. Ryggsømmen sørger for en ekstra designdetalj, som gir skjorten en mer raffinert passform og skreddersydd følelse. Vi har også gjort noen små endringer i lengden og bredden på ermene. 

 

 Superslim

Denne modellen er designet for mannen som ønsker en smal silhuett med perfekt bevegelighet. Modellen har to innsnitt i ryggen og er Stenströms smaleste skjorte. 

Classic

Denne modellen har en romslig og rett passform med folder i ryggen og en lomme.
Vi vil benytte at alle modellene kan det bestilles opp skjorter i etter ønske. Skulle vi ikke ha den skjorten du ønsker, så ta gjerne kontakt med oss på butikken@lescalier.no. Så skal vi hjelpe deg så godt vi kan! 


Cart Close

Your cart is currently empty.

Start Shopping
Select options Close