z Søk
z

Søk i vår butikk

    z

    Personvernserklæring

    Denne personvernerklæringen gjelder for Pål Kragerud AS (heretter referert som L´escalier (www.lescalier.no) og beskriverhvilke opplysninger som

    registreres om deg når du besøker nettsiden vår,hva vi bruker opplysningene til,hvilke rettigheter du har, oghvem du kan kontakte hvis det er noe du 

    lurer på.  L´escalier er behandlingsansvarlig for persondata som registreres i nettbutikken, og kan kontaktes gjennom informasjon gitt i avsnitt Kontakt oss

    nedenfor. Ved å godta personvernserklæringen vil du motta kommunikasjon fra L´escalier etter ett kjøp. Dette kan når som helst avsluttes.


    Hva og hvorfor vi samler inn informasjon

    Når du besøker vår nettbutikk samler vi inn opplysninger om deg. Det som automatisk samles inn blir beskrevet i avsnittet Informasjonskapsler 

    (Cookies) nedenfor.


    Kjøpt i nettbutikk

    For å kunne levere deg våre varer ved kjøp i nettbutikken, registrerer vi personopplysninger om deg. Dette gjelder både om du handler som gjest

    ("gjestebruker") eller som innlogget bruker i vår nettbutikk. Personopplysninger som vi samler inn i forbindelse med kjøp, er:


    • Navn
    • Adresse
    • Telefonnummer
    • E-postadresse


    Opplysningene samles inn med formål om å kunne gjennomføre salg av varer til deg.


    Sikker oppbevaring

    Hos L´escalier tar vi sikkerhet på alvor, og har derfor rutiner og kontroll slik at informasjon ikke skal komme på avveie. Vi lagrer personopplysninger så lenge

    som nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser til deg slik beskrevet i denne personvernerklæringen.


    Kundekonto

    Hvis du velger å opprette en kundekonto, vil vi lagre de personopplysninger som du oppgir. Med kundekonto får du etter innlogging tilgang til "Min side." 

    Her vil du se dine lagrede personopplysninger, som du kan rette eller endre. Du får også tilgang til din ordrehistorikk. En kundekonto gjør det enklere for deg

    å handle, da din kontaktinformasjon er utfylt i kassen etter innlogging.


    Informasjonskapsler (cookies)

    For å kunne gi våre kunder den beste opplevelsen av vår nettbutikk, benytter vi informasjonskapsler (cookies). Ved besøk til nettbutikken vil det plasseres både

    første- og tredjepart cookies på din enhet. Vi benytter også forskjellige databehandlere som bidrar til å optimalisere nettbutikken på best mulig vis. Om du

    ønsker å vite mer om hvilke databehandlere som plasserer cookies ved besøk i nettbutikken, kan du se vår oversikt over cookies her.


    Dine rettigheter

    Du rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har registrert om deg. Dersom opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at de skal rettes

    eller slettes. Sletting forutsetter at vi ikke er forpliktet til å oppbevare opplysningene i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har. Du kan be

    om at dine personopplysninger overføres fra oss. Personopplysningene vil bli oversendt i et maskinleselig format. Har du opprettet en kundekonto, kan du selv

    rette eller endre dine personopplysninger ved å logge inn på min side. Eller så kan du kan sende oss en e-post. Du kan når som helst trekke tilbake samtykke du 

    har gitt ved å kontakte oss. For nyhetsbrev kan samtykke trekkes gjennom link i e-posten. Dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i

    henhold til denne erklæringen, har du rett til å klage til Datatilsynet.


    Nyhetsbrev

    Du har mulighet til å melde deg på vårt nyhetsbrev. Ved påmelding må du gi samtykke til at vi kan sende deg e-poster med blant annet tilbud, forslag til varer og

    annen relevant informasjon. Du kan når som helst trekke ditt samtykke, gjennom å melde deg av vårt nyhetsbrev. Dette gjøres gjennom lenken i tilsendt

    nyhetsbrev, eller ved å sende en e-post (post@lescalier.no) til oss.