Målsøm - Får deg som ønsker det lille ekstra

Gjennom et lang og godt samarbeid med Corneliani i over 30 år har vi opparbeidet oss god kompetanse på deres målsømprogram. Og uke 11 (13.03-18.03)får vi besøk av representant fra Corneliani. I den anledning gir vi deg som kunde målsøm helt uten tillegg. For å benytte deg av tilbudet. Bestill time i dag. 

Hva er målsøm?
Målsøm er et tilbud til deg som ønsker det lille ekstra eller har spesielle behov for tilpasning. En målsydd dress er kryssningen mellom varen rett fra hylle (ready-to-wear) og skreddersøm. Her gjøres målene for ønsket produkt, enten det er dress, jakke, frakk, skjorte eller bukse i forkant av produksjonen. Alle produktene produseres på Corneliani sin egen fabrikk i Mantova, Italia. 


Corneliani 
Eleganse og unikhet er essensielle trekk ved Cornelianis målsømservice, som tolker moderne stil med lidenskap og eleganse. Over 600 dress-, jakke- og kåpestoffer, 200 skjortestoffer som kan kombineres med 10 forskjellige typer krager og mansjetter, mer enn 50 fôr og ca 40 knapper laget av bein eller perlemor.


Produksjon 
Produksjonen av et enkelt plagg krever ikke mindre enn 164 trinn med cirka 540 håndferdige sting, samt syv forskjellige tester, som må bestås før det offisielt kan forlate fabrikken i Mantua og leveres over hele verden innen få uker. Leveringstiden på målsøm gjort hos oss er ca. 4 uker. 


Book din time i dag


I uke 11 har vi vår faste målsømkampanje der vi har besøk av representant fra Corneliani. Vi har satt av hele uken der du som kunde har mulighet til å bestille målsøm helt uten målsømtillegg

Listene har allerede begynt å fylle seg opp, så vær kjapp med bestilling av din time. På den måten er vi sikre på at vi får hjulpet deg slik vi ønsker. 

Velkommen til oss! 

Navn:

Telefonnummer:

E-post:

Ønsket dato og tid:


Skal du gifte deg eller i bryllup i sommer? 

Gjennom vårt målsømprogram kan du også sy smoking, livkjole eller eksempelvis en lindress? I vårt sortiment finner du stort sett alt du måtte ønske deg. 

Sliter du med å finne den rette skjortemodellen? 

Gjennom vårt målsømprogram lager vi den perfekte skjorten som passer til deg og dine behov. Vi lagrer målene og du kan enkelt bestille opp flere basert på samme mål når du måtte ønske. 

Corneliani

Mantova - Der alt begynte 

Corneliani ble grunnlagt i Mantova på 1930-tallet takket være den visjonære entreprenørånden til Alfredo Corneliani, en av de italienske pionerene innen herremote, som begynte å produsere håndlagde regnfrakker og yttertøy, og fikk raskt stor anerkjennelse. Produksjonen ble deretter avbrutt på grunn av andre verdenskrig, og det var sønnene hans, Claudio og Carlalberto, som grunnla Corneliani Spa i 1958, og ga det et omfang og en identitet som ville sette avtrykk gjennom årene som et fremragende italiensk- og internasjonal leverandør av herremote. 


I perioden fra 1970-tallet til 2010 etablerte Corneliani seg i et større produksjonsanlegg (1974), åpnet eget kontor i USA (1985) og mottok viktige priser: Leonardo Quality Award delt ut av republikkens president (2005) ); utstillingen i Firenze og monografien for 50-årsfeiringen (2008) samt deltakelsen på Pitti Uomo som spesialgjest (2010).


I 2016 kjøpte Investcorp, et private equity-selskap med mer enn 30 år med vellykkede investeringer i selskaper med høy potensial, majoriteten av kapitalen med mål om å fortsette og akselerere merkevarens internasjonale utvikling. Hos Corneliani finnes en eksklusiv stil og en unik, medfødt følsomhet for italiensk raffinement og eleganse som stammer tilbake til deres opprinnelse. Corneliani er er merke som gjenspeiler det tradisjonsrike italienske preget, men samtidig moderne og elegant. 


Mantova der merkes både fabrikk og opprinnelse stammer fra er erklært et UNESCOs verdensarvsted, og er et rikt og mangefasettert sted i det kunstneriske og kulturelle hjertet av Italia, som nøt sin største prakt under renessansen, under Gonzaga-familiens styre, noe som utvilsomt påvirket smaken og stilen til merket, som er sterkt forankret i territoriet.


Gjennom det beste av italiensk håndverk fremmer Corneliani lidenskap for skjønnhet, og kler opp menn over hele verden med stil og et ekstremt naturlig utseende.


Mantova-fabrikken er fortsatt selskapets kreative knutepunkt, der design og forskning kombineres i produksjonen av plagg og tilbehør, fra ready-to-wear til skreddersydd, noe som gjør Corneliani synonymt med italiensk raffinement og eleganse utenfor landegrensene.

Corneliani - Shop in Shop

Visste du at vi er skandinavias eneste Corneliani shop in shop. Med andre ord, hos oss finner du et rikt utvalg på varer fra Corneliani. Dresser, jakker, frakker, skjorter, sko, slips med mer. Se alt i vårt nettbutikk