salg1.jpg

Godt nytt år og takk for det gamle. Vi går rett på det nye året med Salgsstart hos L´escalier torsdag 3/1-19. Sesongens varer skal ut så vi får plass til nyhetene vi gleder oss til å vise frem. En mengde varer fra merker som Corneliani, Jacob Cohen, Stenströms, Herno, Barba, Belstaff, The Gigi, Fioroni mf. er satt ned med 30-50%!!

Velkommen til en hyggelig handel!


_MG_0540.jpg

Corneliani Shop in Shop

Som en av to Corneliani Shop in Shops i Scandinavia tilbyr vi ett bredt utvalg av konfeksjon fra Corneliani. Vi tilbyr også målsøm i samarbeid med Corneliani.

_MG_9887.jpg

Målsømdager

I mars har vi målsømdager hos oss. Vi tilbyr deg målsøm i samarbeid med Corneliani. I denne perioden tilbyr vi målsøm uten målsømtillegg.

Har du lyst på det lille ekstra eller har spesielle behov er målsøm ett godt alternativ. Corneliani har ett bred utvalg på ekslusive stoffer, fôr og knapper.

Ring oss gjerne på 22 40 28 55 eller send oss en mail på post@lescalier.no om du har noen spørsmål.

_MG_0472.jpg

JACOB COHEN

Ett av Norges største utvalg av Jacob Cohen. Vi tilbyr ett bredt utvalg av jeans, bomullsbukser, pique, shorts, jakker med mer fra Jacob Cohen.

LesCalier.jpg

Stenstöms

Ett bredt utvalg av skjorter fra Stenstöms i både fitted body og slimline. Pique, gensere, skjerf og flere andre varegrupper fra Stenströms er nå i butikk.

Nå tilbyr vi også målsøm på skjorter fra Stenströms. Få sydd skjorter etter dine ønsker.