Skip to content
Previous article
Now Reading:
Stenströms

Stenströms

Design din egen Stenströms/skjorte

Hos Stenströms går vi aldri på akkord med kvaliteten når vet gjelder stoff, snitt og sying. Vi vil ganske enkelt gi deg det beste. Med vårt Skreddersydd-konsept gir vi deg muligheten til å skape din egen Stenströms-skjorte etter dine personlige mål og preferanser. Besøk en av våre forhandlere og velg fra et digert utvalg av stoff, farger, krager og mansjetter. Hvis du ønsker det vil salgspersonalet lagre målene dine for fremtidig referanse så du enkelt kan bestille en ny skreddersydd Stenströms-skjorte når det passer deg.

 Hvorfor velge en Made to Measure-skjorte?

Hovedgrunnen til å velge en Made to Measure-skjorte er passformen. Den er perfekt tilpasset akkurat din kropp. Selv om en ferdiglaget skjorte kan passe godt, er det små men likevel viktige detaljer som kan utgjøre forskjellen. En slik skjorte kan kanskje passe godt, men ikke helt perfekt. Kanskje ermene burde vært litt lengre, midjen litt smalere og kragen i en annen størrelse i forhold til resten av skjorten? Made to Measure-skjorten er helt unik – laget kun for deg. En ferdiglaget skjorte kan se fin ut fra en viss synsvinkel, men en Made to Measure-skjorte vil se og føles bra ut selv når du er i bevegelse, siden den følger kroppen din.

  

Unike detaljer i en skreddersydd skjorte

Passform er imidlertid ikke den eneste grunnen til at du bør bestille en Made to Measure-skjorte. De unike detaljene er like viktige. Når du bestiller en Made to Measure-skjorte, har du muligheten til å velge akkurat hvordan skjorten skal se ut. Når du kjøper en en ferdiglaget skjorte, er utvalget i butikken begrenset. Hvis du besøker en av våre forhandlere, kan du bestemme akkurat hvordan du vil at skjorten skal se ut. Velg passform, små detaljer som tråd og knapper, mønstret eller ensfarget, spesielle mansjetter, knapper hele veien eller en cutaway-krage. Du får en helt personlig skjorte.

Du bestemmer

Det første du bør bestemme er hvilken type stoff du vil ha, om du vil ha en ensfarget eller mønstret skjorte og om du vil ha kontraster i kragen og mansjettene. Vi har mange stofftyper du kan velge mellom, og det kommer nye mønstre hver sesong. Hvis du vil ha det beste av det beste, oppfordrer vi til å prøve et av de silkemyke Sea Island-stoffene våre. Du kan også velge hvilken stil skjorten skal ha, uansett om det er Superslim, Slimline, Fitted Body eller Classic. Til slutt kan du velge akkurat den kragen og de mansjettene du selv ønsker. Du kan også få et monogram brodert i den fargen du ønsker.

 

Dette kan du forvente av våre Made to Measure-skjorter

Besøk oss gjerne så vil våre kompetente og erfarne selgere hjelpe deg med hvert steg på veien, slik at du kan skape den perfekte og personlige skjorten. De vil ta målene dine, notere seg alle ønskene og preferansene dine og legge inn en ordre. Deretter vil fabrikken vår i Estland klippe til og sy sammen skjorten din. Leveringstiden er på ca. fire uker. Du kan velge blant våre luksuriøse stoffer, tråder, knapper, kontrastdetaljer, ulike fronter, mansjetter og krager. For en enda mer personlig touch, kan du dessuten velge et monogram. Mulighetene er uendelige. En Made to Measure-skjorte fra Stenströms vil være en fantastisk investering til profesjonelle og formelle anledninger. 


 

** Tekst og bilder er hentet fra Stenströms sin hoveside.  

Cart Close

Your cart is currently empty.

Start Shopping
Select options Close